Plezier voor jong en oud

Het lekkerste avondje uit

Genieten tussen al dat lekkers

Probeer daar maar is nee tegen te zeggen!

Verzin je eigen smaak

Laat je creativiteit de vrije loop

Een avond of middagje uit met je vrienden, vriendinnen, familie of collega's tussen de chocolade? Bij Jeremy's bieden we een ruim aanbod aan feesten en partijen voor elke gelegenheid! Of je nu wilt bouwen met chocolade, een tovenaar met smaken wilt zijn of je collega's of vrienden wilt laten zien hoe creatief je bent! Niks is te gek in ons artelier!

Onder begeleiding van onze Chocolatier ga je op reis door de wondere wereld van chocolade en leer je de fijne kneepjes van het vak terwijl je geniet van een kop koffie of thee met wat lekkers. Wist je dat alles wat je maakt ook mee naar huis mag! Dubbel genieten voor een Jeremy's prijsje, ook dat is de chocolaterie voor iedereen!

''Wacht niet langer en bekijk ons hele aanbod!''

Kinderfeestje

Ook voor de allerkleinste bieden wij een unieke beleving tijdens een ingekorte workshop van 1 tot 1,5 uur.

Onder begeleiding gaan de deelnemers zelf knutselen met chocoladereepjes en kunnen ze alles bouwen, wat dacht je van een huisje!

Tijdens dit feestje krijgen ze wat lekkers te snoepen en limonade. Ook ontvangt de jarige job een kleinigheidje van het huis.

Deze workshop heeft een vaste prijs van 150,- voor een minimum van 8 kinderen en max 2 begeleiders. Wil je toch meer vriendjes meenemen? Voor elk kindje erbij is er een meerprijs van 18,75

Bonbons

Heb je altijd al je eigen bonbons willen maken onder begeleiding van een echte chocolatier? Bij Jeremy's nemen we je 2 tot 2,5 uur mee in de wereld van chocolade!

Je stelt op basis van volle room 2 smaken samen waarbij je de keuze hebt uit een rijkelijke mix van smaakstoffen voorbereid door onze chef. Een karamel met banaan of toch Nutella met pure chocolade? Je kan het zo gek maken als je wilt!

Deze beleving bedraagt 42,50 p.p en wordt gehouden op iedere eerste Zaterdag van de maand om 10:00 of 13:30 (Andere dagen en tijden in overleg)

De workshop is inclusief koffie en thee met wat lekkers te snoepen en vanzelfsprekend gaat alles wat je maakt lekker mee naar huis!

Bouwen

Een huisje of toch een kasteel? Of toch maar een fotolijst, nee doe toch maar een hondje!

Tijdens de cursus bouwen met chocolade kan het zoals je leest alle kanten opgaan. Jij bedenkt het en onder begeleiding ga je het maken.

Tijdens deze workshop ontvang je een vloeibare bak chocolade van waaruit je begint met schetsen en even later met het opbouwen en decoreren van een prachtige creatie in 2D of 3D.

Deze beleving bedraagt 42,50 p.p en wordt gehouden op iedere eerste Zaterdag van de maand om 10:00 of 13:30 (Andere dagen en tijden in overleg)

De workshops is inclusief koffie en thee met wat lekkers te snoepen en vanzelfsprekend gaat alles wat je maakt lekker mee naar huis!

Vrijgezellen

Piemel pimpen met een wijntje of een chocolade champagne fles decoreren onder genot van, hoe kan het ook anders, een glas champagne? Leuk tussen een dag vol activiteiten door of als hoofdactiviteit met aansluitend een high tea? Bij Jeremy's is alles mogelijk!

Er zijn nogal wat vrijgezellenfeesten met allemaal hun eigen wensen. Daarom hebben wij geen vast aanbod in deze optie. U kunt voor een aanbod op maat contact opnemen met onze winkel zodat deze workshop helemaal aansluit op uw wensen zo tegen de speciale dag aan.

Bedrijven

Geen inspiratie voor een kerstpakket dit jaar? Of wil je is iets anders doen als teambuilding? Jeremy's biedt een sfeervolle avond uit tussen de chocolade!

Tijdens een avondje uit met uw team kunt u kiezen uit de workshop bonbons maken of bouwen met chocolade. Heel veel plezier en genieten gegarandeerd!

Deze avond uit speciaal voor bedrijven is al mogelijk van 6 tot 18 personen en bedraagt 39,95 p.p inclusief koffie, thee en wat lekkers te snoepen. Tijdens deze avond zorgt ons team voor aankleding in uw eigen huiskleuren voor een persoonlijke sfeer.

De bedrijfsworkshops zijn te boeken op elke gewenste dag met als ontvangsttijd 18:30 en geplande eindtijd 21:00

High Tea

Even genieten in onze koffie lounge voor de workshop van start gaat of daarna? Vanaf minimaal 2 en maximaal 8 personen kunt u gebruik maken van ons high tea arrangement welke 26,50 p.p bedraagt.

Tijdens deze high tea krijgt u eerst een ronde van zoete verleidingen gevolgd door hartige hapjes en daarna afgesloten door een ronde warme amuse. U kunt desgewenst 2 uur lang gebruik van onbeperkt Koffie en Cappuccino of verse thee. Indien u gebruik wilt maken van onze luxe koffies of frisdrank kunt u deze los bestellen via onze normale prijzen.

Onze high tea is ook los te reserveren buiten een workshop om, neemt u hiervoor contact op met onze winkel.

Reserveer direct!

Al onze workshops en evenementen vinden plaats in onze winkel aan de Nieuwstaart 169-171 in Winkelcentrum de Kopspijker in Spijkenisse.

Een uitgebreide routebeschrijving vind u onder ''Praktische informatie''