Een antwoord op al je vragen

Ook online

Ons team staat voor je klaar

Altijd en overal

De magie van echt persoonlijk

Stap gerust binnen als je vraag er niet tussenstaat

Pinnen

Het is in onze winkel mogelijk om te pinnen! Hiernaast kan je ook contant betalen en kunnen zakelijke klanten ook op factuur inkopen doen.

Persoonlijke chocolade

Al onze chocolade is naar wens aan te passen. Of het nu om een tekst, kleur of smaak , een eigen foto of logo gaat, alles is mogelijk! Houd u rekening met circa 2 werkdagen productietijd.

Bezorgen

Jeremy's bezorgt uw orders vanaf 20 Euro gratis in de volgende kernen:

Spijkenisse, Hekelingen, Zuidland, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Geervliet, Heenvliet en Oudenhoorn.

Buiten deze gebieden rekenen wij 7,50 bezorgkosten.

Betaaltermijn

Reserveert u een workshop of partij? Dan dient u binnen 8 dagen te voldoen. Houd u altijd rekening dat de reservering pas vaststaat na betaling.

Zakelijke klant? De facturen van Jeremy's hebben een termijn van 8 dagen na verzending.

Speciale workshops

Onze workshops kunnen worden aangepast naar wens. Denkt u hierbij aan prikkelarm of met extra begeleiding. Neemt u hiervoor contact op met onze winkel. Soms zitten hier extra kosten aan verbonden.

Levertermijn

Een persoonlijk geschenk heeft vaak 2 werkdagen levertijd tussen orderdatum en afhaal datum. Bij grotere aantallen gaat het levertermijn in overleg.

Suikervrije chocolade

Jeremy's heeft een klein aanbod aan suikervrije bonbons en suikerarme chocolade. Dit verschilt per seizoen.

Stagelopen

Jeremy's is een erkende werkplek voor diverse stages. O.a Zelfstandigwerkend en uitvoerend banketbakker, Patissier, Speciaalzaken en Administratief medewerker vallen hierbinnen.

Voor een actueel aanbod aan plekken kunt u contact opnemen met onze winkel.

Lactose vrije koffie

Nee helaas! Wij schenken alleen volle melk in onze koffie. In de toekomst hebben wij ook de ambitie om hierin de chocolaterie voor iedereen te zijn maar tot dan kunnen wij hierin niet voorzien.

B2B inkoop zonder KVK

Nee helaas! Zonder KvK nummer kunt u niet zakelijk inkopen of bestellen bij Jeremy's. Onze zakelijke tarieven zijn alleen toegankelijk voor geregistreerde bedrijven, instanties en stichtingen.

Hartig in de lounge

Wij bieden enkel een uitgebreide dranken kaart aan samen met zoete lekkernijen zoals gebakjes, chocolade en koekjes ter promotie van ons assortiment. Voor de hartige trek bent u altijd welkom bij een van de vele horeca die Spijkenisse rijk is.

Toilet

Wij beschikken over een toilet voor onze workshop gasten en bezoekers in de lounge. Heeft u geen consumptie maar wenst u wel gebruik te maken van ons toilet? Dan vragen wij hiervoor 0,50 Cent.

Staat uw vraag hier niet tussen? Neemt u voor al uw vragen contact op met onze winkel