Jeremy's is meer dan chocolade

Beleef het het in onze winkel en online

Er was eens, heel veel chocolade!

Het openen van een winkel was een lang gekoesterde wens van Jeremy zelf maar niet zomaar een winkel. Het moest een punt midden de samenleving zijn waar iedereen zich thuis zou voelen voor een kop koffie, een praatje of wat lekkers. Een huiskamer maar toch net even anders.

Lang bleef het bij dromen maar toen Jeremy in 2019 slaagde voor zijn opleiding tot patissier besloot hij de sprong in het diepen te wagen. Na lange tijd bakken, maken en verkopen van de lekkerste dingen vanuit huis opende in Augustus van 2019 de eerste Jeremy's winkel.

In 2020 verhuisde de winkel en groeide met ruim 100m2 inclusief een warme bakkerij, nieuw chocolade artelier, koffie lounge en nog groter assortiment. Tijdens de Covid periode was het ook voor Jeremy alle hens aan dek in een stil gevallen winkelstraat en het verplicht moeten sluiten van de lounge en het stopzetten van workshops.

Toen begin 2022 de situatie enigszins normaal geworden was kwamen er weer plannen om vooruit te gaan. Halverwege dat jaar opende dan ook de vernieuwde bakkerij en de gerenoveerde koffie lounge.

Tot op de dag van vandaag bezoeken tal van lokale inwoners maar zeker ook vele toeristen uit binnen en buitenland onze winkel op om de magie van onze sfeer te beleven. Of het nu om een doosje bonbons gaat, wat lekkers voor jezelf of een kop koffie, bij Jeremy's staan we 6 dagen per week voor je klaar met ouderwets persoonlijke aandacht en een flinke dosis gezelligheid.

''Wanneer mogen we de magie met jou delen! ''


Onze missie

Beleving, verwondering en ambacht staan hoog in ons vaandel. Het is dan ook de missie van Jeremy's om het ambacht van de chocolade door te geven en jong en oud mee te verwonderen. Waar kan dat nu beter dan in de beleving van ons open artelier!

Onze visie

Jeremy's tracht een unieke winkel beleving te bieden met persoonlijke aandacht en traceerbare producten zonder twijfelbare ingrediƫnten. Dit alles komt samen in een winkel waarin beleving boven marketing staat en je je echt in een andere wereld waant.

Chocolade

Wij maken uitsluitend gebruik van 100% slaafvrije en traceerbare Belgische chocolade van Barry Callebaut. In onze winkel is dan ook een ruime keuze aan melk, wit en pure chocolade maar ook bijzondere smaken zoals 70% puur of Ruby chocolade.