Puur genieten

Met eerlijke chocolade en koffie

Een ouderwets lekker stuk!

Huisgemaakte chocolade en gebak

Voor jong en oud

Geniet 6 dagen per week van onze lounge

Welkom in onze lounge

Bij Jeremy's is het meer dan chocolade en delen we onze liefde voor chocolade en patisserie graag met jullie. En hoe doe je dat nou beter dan met een kop verse bonenkoffie!

6 dagen per week is onze koffie lounge dan ook geopend voor een heerlijk warm bakkie of een lekker frisje. Onze bakker maakt elke dag weer verse gebakjes in onze open warme bakkerij zodat jij extra kan genieten in onze lounge! Wat dacht je van Appel Krummel, een Fudge brownie of een verse Eclair met echte boeren room.

Onze lounge is beschikt over een toilet welke met consumptie gratis is (Anders 0,75) en sluit elke dag 30 minuten voor sluitingstijd van onze winkel.

Kopje koffie?

Al sinds 2021 schenken wij de lekkerste koffie in samenwerking met CoffeeClick. Dankzij hun moderne apparatuur en hoogwaardige kwaliteit bonen zetten wij keer op keer het lekkerste bakkie vol liefde speciaal voor jou!

Lekker stuk!

Elke ochtend maakt onze bakker in onze open warme bakkerij in de winkel verse gebakjes voor bij de koffie of voor thuis.

Appel krummel, Fudge brownie of winters gevulde speculaas? Vraag ook altijd naar het gebak van het moment en laat je verrassen!

Al ons gebak wordt altijd van de hoogste kwaliteit aan ingrediƫnten gemaakt naar eigen receptuur, probeer daar maar is vanaf te blijven!

Praatje klets

Jeremy's is meer dan chocolade en dat zit hem voornamelijk in de persoonlijk aandacht die wij met liefde geven. Zo delen we vrijwel dagelijks een lach en een traan met onze gasten in de lounge en winkel en zullen we je bij een volgend bezoek zeker al herkennen!

Wanneer kom jij langs voor een Praatje klets met een lekker bakkie?

Onze lounge is dagelijks geopend tot 30 minuten voor sluitingstijd van de winkel