Chocoladeletters

Voor jezelf, je relatie's of je team

Een doosje echte pralines

Een persoonlijke boodschap samen met wat lekkers!

Een geschenk op maat

Ons team adviseert u graag over een eigen label en persoonlijke opdruk

Ga dit jaar voor echt persoonlijk!

Bij Jeremy's begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijk is. Of het nu om een klein gebaar gaat voor uw relaties of een prachtig geschenk voor uw team!

Ons team verwondert u graag met alle mogelijkheden welke eindeloos zijn! Uw logo of persoonlijke boodschap op chocolade, een fles wijn met afdruk naar wens, een cadeaubon met uw eigen tekst, niks is voor ons te gek!

Neem gerust contact op met ons team om uw wensen door te nemen voor een persoonlijk advies en offerte. Wanneer mogen we jouw verwonderen!

Relatiegeschenken

Een champagne fles van chocolade met logo en bedankje of een doosje bonbons met uw afdruk van chocolade?

Laat een onvergetelijke indruk achter bij uw relaties die nog lang over u zullen praten terwijl er genoten wordt van de lekkerste chocolade.

Jubileum en speciale gelegenheden

Is er een collega 5 jaar in dienst of bestaat uw onderneming zelfs 25 jaar? Jeremy's staat ook dan voor u klaar.

Wat dacht u van kleine logo chocolaatjes voor bij de koffie, een persoonlijke afbeelding op chocolade of vers gebak uit eigen bakkerij?

Sinterklaas en Kerstpakketten

Van chocoladeletters tot speculaastaartjes en van gevulde kransjes tot complete kerspakketten. Bij Jeremy's nemen we de tijd om tot het ultieme geschenk te komen voor u en uw collega's!

Persoonlijk, naar uw wens en aangepast naar budget want ook dat is de chocolaterie voor iedereen.

Voor elke gelegenheid het juiste geschenk

Neemt u voor persoonlijke aanvragen contact op met onze winkel. Vrijwel alle producten uit de webshop zijn naar wens aan te passen.